Våre sponsorer:

Korpskaffe fra Eik og Klokkeråsen Skoleorkester

Eik og Klokkeråsen Skoleorkester lanserer Korpskaffe.no

Normalt ville du flere ganger i 2020 sittet på kafeteriaen på loppemarkedet til Eik og Klokkeråsen skolekorps og drukket kaffe, og kanskje vært litt irritert over at ungene dine kjøpte tilbake plastlekene du leverte inn, eller kanskje du ville ventet på å legge inn et bud på det fine serviset på auksjonen? Hva slags kake du hadde til, vet jeg ikke, men kaffe, det hadde du hatt! Korpskaffe! Det er dessverre ikke mulighet til å arrangere loppemarkeder nå, og det er en stor utfordring for korpset som mister en viktig del av inntekten vår. Men korpset øver fortsatt – slik at du kan få høre oss godt forberedt på konserter og 17. mai i framtiden; korpset eksisterer fortsatt, slik at barn og unge kan lære seg et instrument, og oppleve musikkglede, fellesskap og utvikling. Derfor har vi kommet opp med en løsning: Korpskaffe som du kan nyte hjemme, eller gi bort til jul. I et strålende samarbeid med Crema Kaffebrenneri i Sandefjord har vi laget to super deilige kaffer som vi nå lanserer for salg. Alt overskuddet går til driften av vårt fantastiske skoleorkester. Ikke for å snakke ned korpskaffe-opplevelsen på loppemarked, men – med all respekt: Dette her er virkelig god kaffe, for kjennere og nytere. Du kan velge mellom en «hverdagskaffe» som er rund, frisk og fruktig, og en litt mørkere brent kaffe for de dagene du trenger det lille ekstra. Kaffen kan du bestille både som hele bønner og filtermalt. Nordmenn drikker i snitt 160 liter kaffe pr år, og vi er også det landet i verden med den mest aktive korpsbevegelsen. Flytt kaffedrikkinga over på korpskaffe.no, og bidra til det fantastiske korpsmiljøet vi har i Norge, i Tønsberg, og hos Eik og Klokkeråsen skoleorkester.

 

 

Bestill din kaffe til hverdag og helg, og gi din støtte. Benytt skjemaet under.

Korpskaffe A.jpg

Hverdagskaffe:

En aromatisk kaffe fra Brasil og høytliggende områder i Mellom-Amerika. Kaffen har god fylde og smaken avslører hint av kakao og friske fruktige nyanser.

Posene inneholder 200g kaffe og koster kr. 79,- per stykk.

Korpskaffe B.jpg

Helgekaffe:

En håndplukket premium blend etter 30 år gammel oppskrift. Mørkbrent kaffe med hint av sjokolade og nøtter, og duft av 100% arabica av høyeste kvalitet.